Αναρτήθηκε από: varvatsoulias | Απρίλιος 25, 2009

Συμμετείχε με επιτυχία στο πρόγραμμα GSE-Northern Greece 2009, Ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης.

maketa_2009-2010 copygse9Στα πλαίσια του προγράμματος GSE-Northern Greece 2009, ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης φιλοξένησε από την Τρίτη 21 και έως την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009, τα μέλη της αποστολής από την Μ. Βρετανία. Η Αγγλική ομάδα απαρτιζότανε από τους Ian Johnson (επικεφαλής της ομάδας), Becky Cundy, Richard Hambleton και John Kerr. Σκοπός του συγκεκριμμένου προγράμματος είναι η ανταλλαγή νέων επαγγελματιών από ηλικίες 25-40 που έχουν σαν σκοπό με οργανωμένες επισκέψεις, που θα προετοιμάσουν οι ομάδες υποδοχής, να καταρτιστούν πάνω σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Επίσης, θα υπήρξαν  οργανωμένες εκδρομές σε εταιρείες και ιδρύματα που ασχολούνται με τους διάφορους κλάδους των μελών της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό οι συμμετέχοντες έχουν, στην αρχή της σταδιοδρομίας τους, την ευκαιρία για πολιτιστικές και επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες.

Μεταξύ των άλλων η ομάδα επισκέφθηκε τα Αρχαία Άβδηρα και το αρχαιολογικό μουσείο, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, υδροβιοτόπους και εκκλησιαστικά μνημεία του Νομού Ξάνθης, καθώς και τον Μακεδονικό τάφο στα Κομνηνά της Σταυρούπολης (δείτε video).

Την Πέμπτη το πρωΐ η ομάδα αναχώρησε για την γειτονική Καβάλα ενθουσιασμένη απο την φιλοξενία του ομίλου, ανταλλάσοντας αναμνηστικά δώρα και ευχαριστίες.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμμένη ομάδα θα παραμείνει στην χώρα μας για έναν ολόκληρο μήνα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: